Zet je data optimaal in en blijf de concurrentie de baas

Big data en Artificial Intelligence zijn elke dag in het nieuws. Geavanceerde datatechnologie transformeert bedrijven, brengt wetenschap verder en kan zelfs repetitieve delen van ons werk overnemen. In de huidige globale economie wordt het vermogen om data te analyseren en in te zetten voor groei en innovatie steeds belangrijker; de concurrentie staat immers ook niet stil.

Vergroot je concurrerend vermogen met Artificial Intelligence

Een bedrijf dat niet nú investeert in haar datastrategie, zal de veranderingen en innovaties in de branche niet langer kunnen bijbenen en in de huidige economie geen stand meer kunnen houden. Intelligente procesautomatisering, kunstmatige intelligentie en Machine/Deep Learning zorgen voor een vooruitstrevende benutting van organisatiedata. Zo identificeer je groeimogelijkheden en leer je je doelgroepen, klanten en hun voorkeuren beter kennen. Je vergroot je concurrerend vermogen. Met Artificial Intelligence verbeter en innoveer je daarnaast je bedrijfsprocessen, van marketing tot productie, van planning/ERP tot dienstverlening.

Werk met een data-expert

InSpark is dé expert voor alle intelligente data-applicaties. Wij bieden je datawetenschappelijke competenties, geavanceerde analysemethoden, data-oplossingen en intelligente tools, waarmee je de concurrentie niet alleen bijhoudt, maar zelfs voorbij streeft. Wij bouwen veilige oplossingen en snelle platformen voor het hele spectrum van hedendaagse en toekomstige vraagstukken op het gebied van Data Science, Machine Learning en AI. Onze DataLab-aanpak zorgt dat je de datavruchten vrijwel direct kunt plukken: concrete resultaten binnen enkele weken. En wij zorgen dat je geheel AVG-compliant bent én blijft. Alles wat nodig is om snel te innoveren en veilig te groeien. Goed om te weten: onze data scientists behoren tot de top 300 wereldwijd!

SHARE
Ons Data & Artificial Intelligence aanbod
Data Science
Met behulp van effectieve databewerking, geavanceerde data-analyse en goede visualisatie, ontstaan relevante nieuwe inzichten. Onze oplossingen en vooruitstrevende tools destilleren op iedere gewenste schaal de toegevoegde waarde uit jouw data, ongeacht de complexiteit. Jij hebt de data, wij maken ze waardevol.
Machine Learning
Voorspellende modellen zijn de spil in jouw bedrijfsinnovatie én -groei. Met onze modellen en scenario's verbeter je de business van morgen. Van voorspelbaar onderhoud tot capaciteitswaarborging, van verkoopresultaten tot geoptimaliseerde bronbenutting. Met onze ML-oplossingen weet je vandaag al wat de klant morgen wenst.
Artificial Intelligence
Laat je data voor je werken. Krijg een heel nieuw beeld van de wereld om je heen: met behulp van deep learning, cognitieve diensten en mixed reality gaan we - nu al - anders met die wereld om. AI draait om kostenreductie en procesoptimalisatie. Je organisatiewaarde stijgt met de inzet van AI. InSpark levert daarvoor de perfecte oplossingen.
Oplossingen met impact
20 mln.
kilometers aan real-time voertuig-telematicadata opgeslagen en geanalyseerd
500
GB per dag aan prijsinformatie-analyse in de detailhandel
100
GB per dag DNA-analyse van planten
2500000
geanalyseerde bezoeken aan het Rijksmuseum - op jaarbasis
Technologieën
Andrei Varanovich

Lead Consultant Data & Artificial Intelligence

Zet vandaag nog de eerste stap
Ik denk direct op niveau met je mee.