Zelf kiezen waar je data staat

Of ze nu on-premise, publiek of privaat zijn, cloud-oplossingen zijn voor de meeste organisaties anno nu gesneden koek. Een hybride cloud is de volgende logische stap. Dat is de omgeving die altijd klaar is voor de toekomst. Letterlijk, vanwege de hoge uptime. En figuurlijk? Ook.

Een omgeving die volledig is gebaseerd op de nieuwste stabiele technologie is een absolute investering in innovatiekracht. En omdat we het Microsoft Azure platform bouwen volgens het ‘voordoen, samendoen, zelf doen’ principe, kun je het altijd zelf beheren en uitbreiden.

 

SHARE
Ons Hybrid Cloud aanbod
Ruimte voor prioriteiten
De Microsoft Cloud met een gecentraliseerd beheersysteem maakt je handen vrij voor schaling, applicatietuning en automation - zaken die direct positieve gevolgen hebben voor je processen en de business.
Van beide het beste
Als de publieke cloud vanwege regelgeving of performance niet je voorkeur heeft, dan breng je applicaties en workloads toch naar je eigen datacenter? Jouw private cloud met Azure Stack. Net zo flexibel, net zo veilig.
Zeker zijn van veiligheid
Wij scheppen de voorwaarden voor detectie en preventie, controleren de toegang tot data en beschermen op korte en lange termijn tegen nieuwe bedreigingen als cryptomalware.
Wij werken voor
Johan Biere

Lead Consultant Cloud Infra en Apps

Innoveren in de Cloud?
Ik denk direct op niveau met je mee.