De plek waar wordt gepiekt

Medewerkers het werken mogelijk maken. Op de manier die het best bij hen en de organisatie past, met alle middelen die beschikbaar zijn. Klinkt voor de hand liggend, maar het is voor heel veel organisaties op dit moment de grootste uitdaging.

Wij helpen mensen veilig en slim samenwerken, altijd en overal. Dat geeft vrijheid, flexibiliteit en uiteindelijk verhoogde productiviteit. Zo’n grondige vernieuwing van de basis (processen, data en intelligentie) geeft mensen en innovatie de ruimte.

SHARE
Ons Moderne Werkplek aanbod
Echt samenwerken
Samen een prestatie leveren vraagt om heldere communicatie, gezamenlijke toegang tot informatie en de mogelijkheid om effectief samen te werken.
Mobiel zijn
Kostbare energie verspillen aan dubbel werk, wachten en onnodig reizen is verleden tijd. Mobiel werken is meer dan een leuk cliché, het verandert organisaties radicaal.
Veilig werken
Gelekte informatie verspreidt zich sneller dan ooit. De remedie is een open en mobiele werkplek die is ingericht op het signaleren en voorkomen van beveiligingsrisico’s.

BusinessReady™ Cloud

Maak kennis met BusinessReady™ Cloud: onze gestandaardiseerde, hybride cloudoplossing, waarin we onze ervaringen van ontelbare cloud-transities bij de (maak)industrie hebben gebundeld. Zo stap je in slechts twee weken over naar de cloud. Geheel ontzorgd, makkelijk én veilig.

Company connect™

Company Connect™ is een integraal platform voor het delen van organisatienieuws en informatie, voor onderlinge samenwerking en de inzet van slimme (cloud)apps. Dit platform geeft jouw medewerkers snelle, mobiele toegang tot alle relevante mensen, informatiebronnen en applicaties. Zónder dat de dataveiligheid in het geding komt

Wij werken voor
Dave Kiwi

Managing Partner & Lead Moderne Werkplek

Praat eens over je plannen
Ik denk direct op niveau met je mee.