Hoe voorkom ik een datalek? Hoe bescherm ik mijn organisatie tegen aanvallen van buiten? Ga ik juist om met persoonsgegevens? Hoe houd ik controle over mijn data? Voldoe ik aan wet- en regelgeving? Dit zijn vragen die wij dagelijks tegenkomen in onze projecten. Niet raar wanneer aanvallen als Petya en Wannacry de krantenkoppen domineren en de regels rondom (persoons)gegevens strikter  zijn geworden. Met het juist inzetten en gebruiken van IT kun je veel van deze uitdagingen tackelen.

Wij zien informatiebeveiliging als een voortdurende factor. Eentje die in elke stap naar innovatie terugkomt: in elk ontwerp en development proces tot aan het bouwen van applicaties. Secure-by-design is daarom niet alleen de technologie die we gebruiken, maar ook onze aanpak en daarmee jouw innovatieproject.

SHARE
Onze security diensten
Security Assessment
Wil je checken hoe veilig jouw huidige IT-omgeving is? Met het Security Assessment brengt een gecertificeerde consultant in 5 dagen in kaart wat de status van security is binnen jouw organisatie. En welke acties nodig zijn om de toekomst met een gerust hart tegemoet te zien.
Extra veilig met Microsoft 365
Voorkom diefstal van intellectueel eigendom met CAS. Of houd controle over al jouw data met Office 365 Advanced Data Governance. De voordelen van de Microsoft 365 Enterprise E5 hebben wij per product beschreven in SilukEight: hét digitale Security Magazine.
Cloud Security Center
Maximale beveiliging nodig voor jouw Moderne Werkplek (Microsoft 365) of Moderne Hybrid Datacenter (Azure)? Blijvend worden beschermd en pro-actief worden geïnformeerd bij grote security uitbraken? Het Cloud Security Center van InSpark verzekert je ervan dat jouw cloud omgeving altijd voorzien is van de laatste Microsoft security features voor maximale bescherming.

Hoe Legal en IT elkaar versterken

Systemen inrichten, de stap zetten naar de Cloud of gegevensbestanden combineren: voor welke IT-uitdaging je ook staat, er is altijd een juridisch belang. Om ervoor te zorgen dat we jouw project niet alleen veilig, maar ook volgens wet- en regelgeving neerzetten, heeft InSpark een strategisch partnership met Advocatenkantoor Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn.

Derk van der Woude

Lead Consultant Security

Op naar een veilige organisatie?
Ik denk direct op niveau met je mee en stippel graag de route met je uit.