Teams

Een centraal geïntegreerde samenwerkervaring
Peter Hofstee
Principal Consultant Modern Workplace Productivity

Ervaar Microsoft Teams optimaal!

Efficiënt, slim én veilig samen werken, haal meer uit Teams dan alleen maar videobellen. 

Microsoft Teams is de snelst groeiende bedrijfsapplicatie uit de geschiedenis van Microsoft met méér dan 75 miljoen dagelijkse gebruikers.  
Het gebruik van Teams (videobellen) is sinds de eerste 6 weken van de coronacrisis in Nederland met 60% gestegen. Met de explosieve toename van het aantal gebruikers, zien we dat het optimaal gebruiken van de mogelijkheden binnen Teams bij veel organisaties nog ruimte voor verbetering biedt.

InSpark ziet en herkent bij diverse organisaties dezelfde samenwerkfrustraties: digitale meetings zijn onvoldoende effectief, aantekeningen staan overal en nergens en een deel van de communicatie gaat via aparte kanalen zoals e-mail of WhatsappInSpark helpt met de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft Teams om deze frustraties en inefficiëntie op te lossen door alle informatie centraal te verzamelen en door de conversaties via één kanaal op één plek te voerenDoor daarnaast de benodigde informatie uit andere IT-systemen op te halen is er inzicht in de status van de processen  

Onze adoptie aanpak zorgt voor verdubbeling van gebruik

Door onze kennis van het platform te bundelen in doordachte oplossingen zorgen we voor de meest productieve en veilige gebruikerservaring. Medewerkers omarmen de nieuwste functionaliteiten hierdoor sneller. 

We hanteren hierbij een bewezen end-to-end change management aanpak (gebaseerd op Prosci ® methodology) waarop verandering op een controleerbare en voorspelbare manier plaatsvindt. Dit resulteert in een hoge adoptie- en acceptatiegraad.  

Met onze toolkit vol innovatieve adoptieversnellers leveren we een in-app leerervaring op maat aan verschillende doelgroepen in de organisatie. Dit doen we onder anderen door de inzet van virtual agents en Helpportalen.

InSpark heeft meer dan 10 jaar ervaring en best practices/standaarden opgebouwd rondom communicatie en training t.a.v. adoptie van Microsoft technologie. 

Een greep uit onze Teams klanten
Snel starten met Microsoft Teams?

Wil jij jouw medewerkers zo snel mogelijk laten samenwerken met Teams? Wij helpen organisaties versneld op weg met Teams in a Day.

Neem contact met ons op zodat onze Teams experts je hierin kunnen adviseren.