Hoe technologie tot leven komt in jouw organisatie

“Maar 45% van iedereen in Nederland met toegang tot Office 365 maakt effectief gebruik van de mogelijkheden die het biedt”, aldus Microsoft Nederland.

We kunnen wel bedenken wat dat voor gevolgen heeft voor de productiviteit die juist in een toepassing als Office 365 besloten ligt. En dat is precies waarom wij zoveel aandacht besteden aan adoptie. Onze aanpak stoomt jouw organisatie, tot aan individuele medewerkers, klaar voor innovatie en versnelling.

Dit doen we samen. We ontwikkelen jou visie, via onboarding met behulp van ambassadeurs en onze lanceringstoolkit en vormen dit naar een langetermijnstrategie om de waarde van je investering te blijven verhogen.

SHARE
Ons Adoptie aanbod
Adoptieplan
In ruim vijfhonderd adoptietrajecten hebben we onze aanpak gevormd tot wat hij vandaag is: een doordacht plan dat in heldere stappen tot succesvol en effectief gebruik leidt.
Adoptietoolkit
Met onze toolkit spreken we medewerkers aan op het eigen kennisniveau. Met een communicatie- en opleidingsprogramma op maat, vinden we altijd een manier om mensen écht meters te laten maken. Intuïtieve dashboards helpen ons dat resultaat te meten en nog verder te optimaliseren.
Adoptiecoach
Onze ervaren consultants staan klaar om jouw organisatie te ondersteunen. Door intensieve begeleiding van jouw projectteam en communicatieafdeling, stomen zij jouw interne organisatie klaar voor vernieuwing. Waar nodig ondersteunen we medewerkers langere tijd op de werkvloer, tot iedereen optimaal aan de slag is met de nieuwe oplossing.
Tommaso Tiggeloven

Business Consultant Adoptie

Het maximale uit technologie halen?
Ik denk graag mee in nieuwe manieren om jouw mensen te enthousiasmeren.